Mässor/ UtställningarVi medverkar på olika mässor och utställningar med de produkter vi är återförsäljare för, främst lokalt men ibland även lite längre iväg.

KAJ OLSSONS GÅRD, SVENSTORP


Skördefest i Svenstorp

5 AUGUSTI, 2018


Hundratusentals besökare har genom åren varit på plats för att uppleva dåtidens jordbruk, ta del av den Skånska maten samt se och känna på allt som finns att beskåda.  Här finns gammeldags hantverk, Skånsk mat som den tillagades förr, traktorer, tröskor, maskiner, djur och mycket annat. På fältet är det uppvisning med de gamla maskinerna precis som det gick till förr. Tröskning, Plöjning mm.


Skördefest i Svenstorp

Lövestad


Lövestad Marknad

2 September, 2018

 

Höstmarknad 2 september med skördemarknad och underhållning.

Öppet kl 10.00–17.00

 

Lövestad Marknad

Lunnarp


Österlen Garden Show

2019


Österlen Garden Show arrangeras första gången 2018 och är planerad att bli en återkommande mässa med olika teman. Här sker en mängd spännande upplevelser för både besökare och utställare. Föreläsare kommer att hantera aktuella ämnen inom odlingssektorn och ni får träffa inspirerande trädgårdspersonligheter på plats. Vi anordnar praktiska workshops och kul barnaktiviteter. Om du önskar så boka in kostnadsfri rådgivning på plats på mässan för att få svar på dina kniviga frågor om växter och anläggning.


Österlen Garden Show

Följ oss

Mejla oss

Ring oss


076-136 53 99

Östra Ingelstad Graneborg

273 94 Tomelilla

Skåne, Sverige